Augustova filozofija:

o ladanju, životu, hrani i piću


U Restoranu August nudimo Vam moslavačku kuhinju s jelima na kojima su odrasle generacije no spravljenima uz korištenje suvremenih tehnika i znanja. Poštujemo namirnicu - domaću, sezonsku i lokalnu - kako bismo Vam omogućili povratak mirisima i okusima iz doba kad je hrana zaista imala okus. Čini nam se da se danas puno razbacuje frazama: autentično, organsko, eko, od polja do stola, s farme na tanjur... mislimo da je pomodarskih teorija puno previše i zato smo za August odabrali tri principa kojima se vodimo:
❖ Sezonsko i lokalno
❖ Kvalitetno i kontroliranog porijekla
❖ Suvremene tehnike ( da bi se očuvalo najbolje od namirnica)
Radno vrijeme:


Restoran & Bar:

Kuhinja:

četvrtak - nedjelja:12:00 - 20:0012:00 - 20:00
ostali dani:za grupe 15+ po dogovoru

Kontaktirajte nas na:


+385 97 777 1000+385 44 664 200


august@aei.hr


Ili nam pošaljite poruku

Sezonsko i lokalno,
kvalitetno i kontroliranog porijekla


donose nam naši provjereni dobavljači


OPG Veselić, eko povrće ⎪OPG Tworek, tradicionalni slavonski suhomesnati proizvodi ⎪Promes Cvanciger, meso iz slobodnog uzgoja u MoslaviniAugustova špajzkarta

Sezonsko, lokalno, domaće!


Moslavci bi najradije sve imenice stavili u deminutive a i poneki glagol volimo podjetinjiti - mi ne jedemo nego papamo ili papuckamo.
U tom duhu naše domaće životinje su:
pilek, pujcek, telek i raca. Na dvorištima imamo i pureke, ali zasad ne u našoj špajzkarti.


Favoriti s Augustove špajzkarte:

patka i sporo pečena mesa, tjestenine i neobično slatki oblizeki


Dnevnik strastvene kuharice

Kuham kad sam tužna ili kad sam vesela. Kuham kada sam sama ili za društvo. Kuham kada mi namirnice ne stanu u hladnjak ili kad je hladnjak prazan. Kuham...

jer uživam u okusima i licima ljudi s kojima dijelim hranu i strast za nju. Recepte za jela za svoju obitelj i drage ljude u Augustu dijelim s našim kuharicama kako bismo u Vama prizvali sjećanja na sretna vremena kada je hrana imala OKUS i na drage ljude s kojima ste te okuse dijelili.

Jer, ima li boljeg začina za jelo no podijeliti ga s prijateljem?

 • GASTRO 24sata
  Drugi o nama – GASTRO 24sata
  Ponosni na listi najljepših terasa restorana u konkurenciji iz cijele Hrvatske! Najljepše terase restorana širom Hrvatske Nepravedno zapostavljena regija Moslavina ima divan primjer kako se treba posvetiti svježim lokalnim namirnicama […]
 • rucak-u-restoranu-august-u-popovaci
  Što se jede kod Augusta?
  Možete probati kuhati sami, ali čemu ako možete i svratiti k nama pa dok je sunca, uživati na terasi a kad zahladi, ispred kamina u kojem pucketa vatrica.
 • glavna-fotka
  Kako je rođen August
  U Moslavini, samo 50tak minuta i 50tak kilometara od Zagreba, u sklopu Vinarije Tušek otvorili smo Restoran & bar AUGUST.